fbpx

Boende

Våxtorps Naturcamping

På Våxtorps Camping och Stugby får du en naturnära och avkopplande ledighet. Du finner campingen på den sydhalländska landsbygden, vid foten av natursköna Hallandsås och med närhet till både skog, strand och böljande sädesfält.

Stugor och husvagn Våxtorps camping och stugby

Våxtorps Naturcamping har 60 rymliga tomter för husvagn, husbil och tält. För campingens gäster finns ett servicehus med bl.a kök, tvättstuga, toalett, dusch och samlingslokal med braskamin. Stugbyn består av sju fräscha självhushållsstugor med bland annat pentry, WC och dusch, avskilt sovrum och altan med utemöbler.

Du tar dig till Kungsbygget från Våxtorps Camping och Stugby med bil på ca 5 minuter.

naturcamping.com

 

Vallåsens Värdshus

Vallåsens Värdshus är ett familjeägt hotell och vandrarhem med restaurang och utrymme för möten, utveckling, kultur, rekreation och inspiration. 

Vallåsens Värdshus

För länge sedan var Vallåsen Värdshus en jaktvilla – en plats för friluftsliv och avkoppling. Nu fyller Värdshuset samma funktion för både skidåkare,  cyklister, golfare, vandrare och livsnjutare.

Vallåsens Värdshus finns vid Hallandsåsens norra sluttning, omgivna av skog och stillhet.

Du tar dig till Kungsbygget från Vallåsens Värdshus med bil på ca 10 minuter.

vallasensvardshus.se

 

Vallens Säteri Gårdshotell

Vallens Säteri, med anor från 1300-talet, ligger vid den gamla härvägen mellan Rössjöholm i Skåne och Laholm i Halland. Magasinet, säteriets äldsta byggnad, kan hyras till fest, bröllop, konferens och utställning.

Vallens Säteri

I det nyrenoverade stallet mitt emot festlokalen finns 12 dubbelrum och 3 familjerum med plats för 4-5 personer. Varje rum har egen dusch och toalett.

Att aktivera sig på och runt omkring Vallen är enkelt. Jakt bedrivs på Säteriets marker och vägg i vägg ligger Laholms golfbana. Det finns även härliga skogspromenader runt sjöarna för den som gillar att vara ute i naturen.

Du tar dig till Kungsbygget från Vallåsens Värdshus med bil på ca 10 minuter.

vallens-sateri.se

 

Pensionat Neptun

Söker du boende på Bjäre och vill ha en personlig vistelse med närhet till stad och hav?
Pensionat Neptun, som ligger placerat i hjärtat av Malen i Båstad, har varit verksamt som pensionat sedan 1900-talets första årtionde. Pensionat Neptun erbjuder trevliga och mysiga pensionatsrum. Dusch och toalett finns på rummen eller i direkt anslutning.

Pensionat Neptun Båstad

Neptun erbjuder dubbelrum, familjerum för 3-4 personer och en liten stuga i trädgården. Familjerum är lite rymligare dubbelrum med en bäddsoffa. Passar utmärkt för en familj med barn.

Njut av den härliga frukostbuffén med nygräddade våfflor på glasverandan och se fram emot lugna dagar med mysiga grillkvällar i den lilla trädgården.

Du tar dig till Kungsbygget från Pensionat Neptun med bil på ca 25 minuter.

pensionatneptun.se