Planera ditt besök

Planera ditt besök!

Hitta till oss

Till Kungsbygget Äventyrspark tar man sig enklast med bil. Det finns dessvärre inga kollektiva alternativ. Vi har en stor gratisparkering där det också finns plats för bussar, husbilar och husvagnar. Det går inte att övernatta på området. För vägbeskrivning
Lämna aldrig era husdjur i bilen. De är välkomna upp på området.

Öppettider

Vi har öppet helgdagar vår/höst samt dagligen under sommaren. För öppettider

Drop-in

Under våra öppettider går det inte att boka. Ni köper valfritt antal biljetter på plats och åker det ni önskar.

Biljetter

Vi har två olika typer av biljetter. RODEL/ZIPLINE-biljetter används till sommarrodel och Zipline. BUNGY/CLIMB-biljetter används till Bungy Rocket, Slingshot, Trampoline och klätterväggen. Biljetterna går ej att byta eller lösa tillbaka. Köp bara det antal ni vet att ni förbrukar. För priser

Betalning

Betala gärna med kort. Vi accepterar även kontanter.

Köer under högsäsong

Under högsäsong uppstår det köer till sommarrodeln. Till våra andra aktiviteter är det sällan kö. Kom gärna direkt vid öppning eller sista timmarna innan stängning.

Åldergränser och viktgränser

Sommarrodel kan alla åka. Barn under 8 år åker tillsammans med vuxen. Zipline har viktgräns 20-120 kg. Bungy Rocket 30-130 kg. Slingshot 50-120 kg och 15 år. Trampoline 15-80 kg. Klätterväggen 10-150 kg.

Mat

Det finns en kiosk med glass, godis, korv och dricka. Restaurangen är öppen under högsäsong och drivs av iNEZ på Åsen. Det finns grillplatser med bänkar och bord på området. Ta med egen grillkol.