Boende

Våxtorps Naturcamping

På Våxtorps Camping och Stugby får du en naturnära och avkopplande ledighet. Du finner campingen på den sydhalländska landsbygden, vid foten av natursköna Hallandsås och med närhet till både skog, strand och böljande sädesfält.

Stugor och husvagn Våxtorps camping och stugby

Våxtorps Naturcamping har 60 rymliga tomter för husvagn, husbil och tält. För campingens gäster finns ett servicehus med bl.a kök, tvättstuga, toalett, dusch och samlingslokal med braskamin. Stugbyn består av sju fräscha självhushållsstugor med bland annat pentry, WC och dusch, avskilt sovrum och altan med utemöbler.

Du tar dig till Kungsbygget från Våxtorps Camping och Stugby med bil på ca 5 minuter.

naturcamping.com

 

Vallåsens Värdshus

Vallåsens Värdshus är ett familjeägt hotell och vandrarhem med restaurang och utrymme för möten, utveckling, kultur, rekreation och inspiration. 

För länge sedan var Vallåsen Värdshus en jaktvilla – en plats för friluftsliv och avkoppling. Nu fyller Värdshuset samma funktion för både skidåkare,  cyklister, golfare, vandrare och livsnjutare.

Vallåsens Värdshus finns vid Hallandsåsens norra sluttning, omgivna av skog och stillhet.

Vallåsens Värdshus

Du tar dig till Kungsbygget från Vallåsens Värdshus med bil på ca 5 minuter.

vallasensvardshus.se

 

Pensionat Neptun

Söker du boende på Bjäre och vill ha en personlig vistelse med närhet till stad och hav?
Pensionat Neptun, som ligger placerat i hjärtat av Malen i Båstad, har varit verksamt som pensionat sedan 1900-talets första årtionde. Vi erbjuder trevliga och mysiga pensionatsrum till vandrarhemspriser. Dusch och toalett finns på rummen eller i direkt anslutning.

Pensionat Neptun Båstad

Vi erbjuder dubbelrum, familjerum för 3-4 personer och en liten stuga i vår trädgård. Familjerum är lite rymligare dubbelrum med en bäddsoffa. Passar utmärkt för en familj med barn.

För er som vill bo som på vandrarhem finns välutrustat gästkök och TV-rum till förfogande för alla Neptuns gäster. Laga er egen mat i vårt gästkök och få pengar över till annat. Pensionat Neptun är ett av få ställen på Bjäre med självhushåll och vandrarhemspriser.

Njut av vår härliga frukostbuffé med nygräddade våfflor på vår glasveranda och se fram emot lugna dagar med mysiga grillkvällar i vår lilla trädgård.

Du tar dig till Kungsbygget från Pensionat Neptun med bil på ca 20 minuter.

pensionatneptun.se